Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Πως σε είκοσι χρόνια η Ελλάδα μπορεί να ...κυβερνά όλη την Ευρώπη!

Λοιπόν συνέλληνες, μετά τις χθεσινές αποφάσεις των ηγετών της ευρω-ΖΩΝΗΣ (που μας έπεσε κομμάτι στενή) μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι. Γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι σε είκοσι χρόνια η Ελλάδα, με μια - δυο απλές κινήσεις, θα κυβερνά όλη την Ευρώπη (κατά το «η Ελλάδα σε τρία χρόνια θα είναι μια χώρα αξιόπιστη» που είπε και ο …παπα-φάπας). Θα αναρωτηθεί κανείς, πως είναι δυνατόν στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η πατρίδα; Διαβάστε και θα καταλάβετε…
Το σημαντικότερο σημείο της χθεσινής απόφασης έχει να κάνει με την συνεχή παρουσία στην πατρίδα ελεγκτών, επιτηρητών, τοποτηρητών ή όπως αλλιώς θα λέγονται αυτοί οι συμπαθείς άνθρωποι, για τα επόμενα δέκα περίπου χρόνια (όσοι φωνάζουν γι’ αυτό – βλ. πολιτικοί – απλώς δεν μπορούν να δουν πέρα από την μύτη τους).
Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να απαιτήσουμε οι άνθρωποι αυτοί να είναι ανώτατα κυβερνητικά στελέχη στις χώρες τους (κατά προτίμηση Γερμανοί, Γάλλοι και κάποιοι Σκανδιναβοί). Το δεύτερο, θα πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε στην δεκαετή παραμονή τους, οι επιτηρητές αυτοί να ενσωματωθούν πλήρως στην καθημερινότητα και να «μορφωθούν» στις συνθήκες της Ελληνικής πραγματικότητας (αναξιοκρατία, μέσον, λαμογιά, μίζα, ρεμούλα, διαφθορά, απουσία αξιολόγησης κ.τ.λ.).
Μετά λοιπόν τον ερχομό του σωτηρίου έτους 2020, της σωτηρίας της Ελλάδος και την επιστροφή των «μορφωμένων» επιτηρητών στις χώρες τους, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι λίγη …υπομονή. Γιατί το πιθανότερο είναι ότι, άμα τη επιστροφή τους, θα ξεκινήσουν να εφαρμόζουν τις Ελληνικές πρακτικές στις χώρες τους, οι οποίες (χώρες) πολύ σύντομα θα φτάσουν σε χειρότερο σημείο από αυτό που εμείς σήμερα βρισκόμαστε (αφού δεν θα έχουν αναπτύξει και …αντισώματα), αιτήματα συμβουλών και καθοδήγησης από τους Έλληνες Δασκάλους θα βρίσκονται στην καθημερινή διάταξη (για να τους διευκολύνουμε στην εφαρμογή, μπορούμε να απαιτήσουμε και να πετυχουμε μόνιμη Ελληνική παρουσία στις χώρες τους).
Δηλαδή, από επιτηρούμενοι θα γίνουμε επιτηρητές (κι από πρόβατα βοσκοί, που είναι επάγγελμα του μέλλοντος) ή αλλιώς ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Σημ.1: κατά την διάρκεια της πρώτης δεκαετίας ( έως το 2020 δηλαδή) η δημόσια διοίκηση μπορεί και να έχει …εξυγιανθεί!
Σημ.2: στο μεταξύ μπορούμε να απεργαζόμαστε σχέδια για την κατάκτηση όλου του κόσμου.
Σημ.3: δεν αποκλείεται (αν και απειροελάχιστη) η πιθανότητα οι άνεργοι, πένητες και εξαθλιωμένοι από την μακρά περίοδο λιτότητας Έλληνες, να αποφασίσουν και να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ κάπως αλλιώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου